~ Juhlaleiri - Kruunu ja Valtikka jatkunut jo 15 vuotta ~

PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN

 

Jännittävä lasten ja nuorten seikkailuleiri 12.6.2021
10 - 15 -vuotiaille Saarijärven Lannevedellä

Tiedotamme korona tilanteen mahdollisista muutoksista ja ohjeistuksista

Kruunu ja Valtikka 2021 : Vieraalla maalla

Horonjärven kylän liepeillä asuvat kaksi heimoa, Sinikarjut ja Taivashärät, ovat sotineet toisiaan vastaan jo sukupolvien ajan.

Kaksi vuotta sitten kylää koetteli sodan lisäksi purppuratauti, joka muutti tartunnan saaneet hulluiksi. Silloin näitä kauhuja lähti kylästä pakoon kaksi joukkoa, kunnialliset ja kunniattomat, jotka olivat kyllästyneet heimojen ainaiseen taisteluun ja kulkutauteihin. Olette osa näitä pakolaisjoukkoja, jotka jättivät kylän taakseen.

Horonjärven kylästä lähtiessä tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta: Tuntematon rosvojoukko varasti hallitsijalta kruunun ja valtikan! Tämä oli pelkkää sattumaa ja tietysti myös se, että tuo rosvojoukko tuntui olevan matkalla kohti samaa määränpäätä kuin tekin. Matka oli pitkä ja vaarallinen mutta lopulta saavuitte Dargenian valtakunnan rajalle, joka on entisen velhokuninkaan maa. Huhut kertovat siitä miten velhon haamu yhä vaeltaa valtakunnassa ja piinaa sen asukkaita, mutta maassa on rauha ja se on hyvä paikka löytää uusi koti… Tai se voisi olla, ellei teitä houkuttelisi liikaa mahdollisuus saada kruunu ja valtikka käsiinne ja palata kotimaahan sen hallitsijoina.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä hallitsijaksi, eikä sitä voi päästää lipumaan ohitse. Aiotte jäljittää kruunun ja valtikan vieneen rosvojoukon ja saada valtaesineet itsellenne.

Kummanko puolen sinä valitset?

ILMOITTAUTUMINEN

Saarijärven Kaupungin nuorisopalvelut

Atte Kotilainen
Puh. 044 4598 606
E-mail: atte.kotilainen@saarijarvi.fi

Antti Sivonen, nuoriso-ohjaaja
Puh. 044-4598 750
E-mail: antti.sivonen@saarijarvi.fi
PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN