~ Kruunu ja Valtikka jatkunut jo yli 15 vuotta ~

PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN

 

Jännittävä lasten ja nuorten seikkailuleiri LA-SU 11.-12.6.2022
10 - 15 -vuotiaille Saarijärven Horonjärvellä

Kruunu ja Valtikka 2022 : Kultakuume

Horonjärven kylän liepeillä asuvat kaksi heimoa, Sinikarjut ja Taivashärät, ovat sotineet toisiaan vastaan jo sukupolvien ajan.

Vuosi sitten osa heimoista oli paennut Horonjärven kylän kurjuutta kaukaiseen Dargenian maahan. Pakomatka päättyi kuitenkin onnekkaasti: Horonjärven pakolaiset saivat käsiinsä kauan sitten kadonneen velho Darganin aarteen sekä kruunun ja valtikan, mitkä oli varastettu kavalien rosvojen toimesta ennen kotimaasta lähtöä. Yhteistuumin valittiin uusi hallitsija omasta joukosta ja lähdettiin paluumatkalle kohti Horonjärven kotikylää.

Vuoden aikana kaikki on kuitenkin muuttunut, sillä kotikylä on ollut ilman hallitsijaa vuoden päivät. Mitä lähemmäs Horonjärven kylää saavutte sitä kuuluvammin huhut satumaisista rikkauksista ja kultakuumeesta kantautuvat teidän korviinne. Nyt kylää hallitsee suuri kauppaliitto, joka poissaolonne aikana osti maan ihmisten jalkojen alta ja nyt valvoo sekä verottaa kultakaivoksia ja kaupankäyntiä.

Kauppaliitto ei varmasti halua luopua vallastaan, vaikka kruunua ja valtikkaa kantava laillinen hallitsija palaa mukananne Horonjärven kylään. Aiotte silti vaatia valtakuntaa takaisin itsellenne, mutta se ei ole yksinkertainen tehtävä koska vain harvat enää kunnioittavat kruunua ja valtikkaa.

Kummanko puolen sinä valitset?

ILMOITTAUTUMINEN

Saarijärven Kaupungin nuorisopalvelut

Atte Kotilainen
Puh. 044 4598 606
E-mail: atte.kotilainen@saarijarvi.fi

Antti Sivonen, nuoriso-ohjaaja
Puh. 044-4598 750
E-mail: antti.sivonen@saarijarvi.fi
PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN