~ Kruunu ja Valtikka jatkunut jo yli 15 vuotta ~

PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN

 

Jännittävä lasten ja nuorten seikkailuleiri LA-SU 10.-11.6.2023
10 - 16 -vuotiaille Saarijärven Lannevedellä

Seikkailuun on helppo hypätä mukaan, vaikka et olisi ollut aiemmin mukana!

Kruunu ja Valtikka 2023 : Suurhallitsija

Horonjärven kylän liepeilla asuvat kaksi heimoa, Sinikarjut ja Taivashärät, ovat sotineet toisiaan vastaan jo sukupolvien ajan. Nyt heidän välillä on orastava ystävyys.

Vuosi sitten heimot palasivat pitkältä matkalta takaisin kotikyläänsä, jonka oli vallannut ahne kauppaliitto. Valtakunta vapautettiin kauppaliiton vallasta yhdessä maan eri kansojen kanssa, joiden apu ja uskollisuus saatiin joko ystävyydellä tai ostamalla se kauppaliitolta varastetulla kullalla. Vapautettuaan valtakunnan heimot kruunasivat ystävänsä prinsessa Sitan Horonjärven hallitsijaksi. Nyt uusi kuningatar on kutsuttu Dargenian valtakuntaan, joka on Horonjärven naapurimaa. Dargenian valtakunta on vajonnut kaaokseen jäätyään ilman hallitsijaa ja sitä ympäröivien maiden johtajat on kutsuttu päättämään kuka tulisi valita Dargenian uudeksi hallitsijaksi. Jos Dargenia liitetään jonkin muun maan osaksi tulee sen maan johtajasta uusi suurhallitsija, jonka vaikutusvalta on ylitse muiden. Kuuluuko niin suuri valta kenellekään?

Kuningatar Sita johdattaa teidät neuvotteluihin päättämään Dargenian kohtalosta, mutta ette tiedä tarkkaan mitä hän itse haluaa. Monet uskovat Sitan haluavan Dargenialle kokonaan uuden hallitsijan, jottei suurhallitsijaa koskaan tule. Toiset epäilevät kuningattaren haluavan liittää valtakunnan Horonjärven maahan ja tulla itse suurhallitsijaksi.

Tuletko päättämään Dargenian valtakunnan kohtalosta?

ILMOITTAUTUMINEN

Saarijärven Kaupungin nuorisopalvelut

Atte Kotilainen
Puh. 040 5469 753
E-mail: atte.kotilainen@saarijarvi.fi

Antti Sivonen, nuoriso-ohjaaja
Puh. 044-4598 750
E-mail: antti.sivonen@saarijarvi.fi
PELIESITTELY TIETOJA SÄÄNNÖT ILMOITTAUTUMINEN